Veiligheidsglas

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Diverse soorten veiligheidsglas laat u op maat maken bij Pro Glas in Weert. Wij beschikken over verschillende mogelijkheden. Samen bespreken we uw wensen en kijken we naar de opties. Het voordeel van het toepassen van dit glas is dat het bij een breuk uiteenvalt in kleine korrels. Daarnaast is het toe te passen voor verschillende doeleinden zoals deuren, douchecabines, puien en werkbladen. Waarom gaat u veiligheidsglas op maat laten maken?

Prachtig én veilig: veiligheidsglas op maat gemaakt door de specialist

Bent u op zoek naar een originele afscheiding voor uw vergaderruimte? Of wilt u glas dat bestand is tegen inbraak? Dit soort glas valt onder de veiligheidsglassoorten die wij voor u op maat maken. Een voorbeeld hiervan is gelaagd glas. Dit werd in het verleden veel toegepast bij winkels, banken en woningen. Tegenwoordig is het te vinden in steeds meer woningen. Het geeft een ruime en transparante sfeer aan de ruimte. Ook is het erg stevig.

Schakel ons in voor de montage of het herstel

Onze vakmannen maken het veiligheidsglas eenvoudig voor u op maat. De plaatsing is vaak het lastigste van een klus. Ook daarbij vertrouwt u op onze eigen ervaren glaszetters. Met behulp van een mobiele heeft u gegarandeerd een snelle en goede montage. Mocht u onverhoopt schade hebben aan uw glas, dan komen wij dezelfde dag nog langs om de schade te herstellen.

Samen realiseren we uw wensen

Het toepassen van op maat gemaakte veiligheidsglas is een secuur werk. Dit is waarom u ons inschakelt. Wij zorgen dat alle wanden perfect op elkaar aansluiten. Wij zijn uiteraard telefonisch bereikbaar via 0495 – 542463 om alle mogelijkheden te bespreken. U bent ook welkom in onze showroom in Weert.