Glas op maat Eindhoven

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Of het nu gaat om een groot of klein project, glas op maat is in vele varianten te bestellen in de regio van Eindhoven. Bij Pro Glas in Weer vindt u alles onder één dak. Van deuren tot aan ramen en van spiegels tot aan ventilatieroosters, onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat. Monteren onze glaszetters binnenkort ook uw project?

Verschillende soorten glas laat u op maat maken nabij Eindhoven

Wilt u een ruimtelijk effect in uw woning creëren met een hardglazen deur, uw woning of bedrijfspand beveiligen met veiligheidsglas, karakter toevoegen met glas in lood of heeft u een ander project in gedachten? Het zijn allemaal voorbeelden waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Ieder project voltooien wij voor een mooie prijs en voor zowel particuliere als zakelijke klanten maken wij nabij Eindhoven glas op maat.

Glasschade repareren wij snel en vakkundig

In een straal van 25 kilometer rondom Weert voeren wij glasreparaties uit. Onze opgeleide monteurs repareren alles snel én vakkundig. In veel gevallen komen we dezelfde dag nog bij u langs!

Vragen? Stel ze telefonisch of in onze winkel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van glas op maat in de omgeving van Eindhoven? Of heeft u overige vragen? In beide gevallen staan we u graag te woord, zowel telefonisch via 0495 – 542463 als in onze showroom in Weert.