Perfecte montage van Glashandel Pro Glas uit Limburg

Een nieuw bouwproject waar u glas wilt laten plaatsen of het huidige glaswerk in uw pand laten vervangen? Glashandel Pro Glas uit Weert (Limburg) plaatst alle soorten glas voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en schildersbedrijven.

Gespecialiseerd in glasmontage

Of het nu gaat om de plaatsing van een ruitje in uw bergingsdeur of om complexere bouwprojecten, Pro Glas doet het allemaal. Met onze eigen ervaren glaszetters en mobiele kraan staan wij garant voor een snelle en goede glasmontage. Wij monteren de beglazing volgens de geldende NPR 3577-normen. We zorgen er natuurlijk ook voor dat het glas mooi aansluit op de kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast heeft u bij ons maar liefst 10 jaar garantie op isolatieglas. Dan weet u zeker dat u er warmpjes bij zit.

Vervangen van enkelglas

Het vervangen van enkelglas door HR++ isolatieglas betekent meer comfort en een lager energieverbruik. Onze glasexperts verzorgen de complete vervanging van uw enkelglas. Dit doen we met uitsluitend de beste kwaliteit glaslatten en aluminium profielen. Uiteraard laten we na de werkzaamheden alles netjes achter en nemen we het oude glas mee retour. Ook voor het vervangen van oude (condens)ruiten zijn de monteurs van Pro Glas u graag van dienst.

Direct een afspraak maken? Bel uw glashandel in Weert op 0495-542463 en ontvang een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte opvragen