Hardglazen deuren

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Bent u van plan om hardglazen deuren in uw woning of kantoor te plaatsen? Dan doet u er goed aan om de expertise van Pro Glas uit Weert in te schakelen. Wij ontwerpen, maken en installeren de hardglazen deuren zonder moeite voor u. Heeft u specifieke wensen? Kom langs in onze showroom en bekijk het aanbod. Uiteraard is het dan ook mogelijk om met ons in gesprek te gaan.

Prachtige hardglazen deuren zorgen voor een stijlvolle toevoeging

Heeft u een mooi kantoor waar u deuren voor zoekt? Of wilt u een mooie afscheiding voor in uw woning? Dan is de toepassing van hardglazen deuren de uitstekende oplossing. Het gebruik van dit product heeft een aantal voordelen:
- Het geeft een tijdloze sfeer
- Het is gemakkelijk in onderhoud
- Het is verkrijgbaar in elk gewenst design


Het geharde glas is blootgesteld aan een temperatuur van 700 graden Celcius. Vervolgens is het direct afgekoeld, wat een reactie in het glas veroorzaakt. Dit zorgt ervoor dat het vijf keer zo sterk is dan ongehard glas. Bij de hardglazen deuren is de toepassing van melkglas mogelijk. Zo kan niemand er doorheen kijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in de showroom

Het gebruik van hardglazen deuren is mogelijk als binnen-, buiten- en schuifdeur. Dit zorgt voor een hoop opties. Laat alles eenvoudig door ons monteren. Dan weet u zeker dat uw hardglazen deuren perfect aansluiten. Benieuwd wat er voor uw woning of pand mogelijk is? Bel gerust met vragen of voor het maken van een afspraak naar 0495 – 542463.