Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Ramen voor daklicht zijn in verschillende maten mogelijk bij Pro Glas in Weert. Ons team vervaardigt én monteert iedere vorm van dak glas. Benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Kom langs of informeer telefonisch naar ons volledige productaanbod.

Zonwerend glas voor daklicht

Er zijn veel voordelen verbonden aan zonwerend glas voor daklicht. Door de neutrale coatings zijn de ruiten uitstekend geschikt voor serres, dakbeglazingen en grote glaspartijen. Onze neutrale zonwerende beglazing heeft een LTA-waarde van 70%, dat bijna gelijk staat aan HR++ glas met 76% isolatie. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van daklicht.

Bekijk onze gerealiseerde projecten met dak glas online

Tot op heden hebben wij diverse projecten op het gebied van dakbeglazing gerealiseerd. Of het nu gaat om een groot of klein project, een project voor de particulier of voor een aannemersbedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring en een team van ervaren glaszetters gaan wij graag aan de slag met ieder soort opdracht. Bekijk onze gerealiseerde projecten met dakbeglazing online en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Wij repareren verschillende vormen van glasschade

Is er schade ontstaan aan uw dakbeglazing? Geen probleem! In een straal van 25 kilometer rondom Weert repareren wij verschillende vormen van glasschade. Wij komen dezelfde dag nog langs om de schade voor u te herstellen.

Ontvang advies op maat in de winkel in Weert

Naar wat voor vorm van daklicht gaat uw voorkeur uit? Heeft u vragen over de montage van dak glas of overige vragen? In alle gevallen staan we u graag te woord in onze winkel. Voor telefonisch contact met een van onze medewerkers bereikt u ons via 0495 – 542463.