Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Steeds vaker siert een glasdeur het interieur en dat is niet zo vreemd. Glazen binnendeuren geven een ruimtelijk effect aan uw interieur en ze dienen als binnen-, buiten- of schuifdeur. Daarnaast zijn de deuren van Pro Glas in Weert tijdloos, gemakkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in elk gewenst design. Benieuwd naar alle mogelijkheden met een glasdeur? Wij geven u graag meer informatie over glazen buiten- en binnendeuren in onze showroom in Weert.

Een glasdeur voor ieder interieur

Bent u verhuisd naar een nieuwbouwwoning en gaat uw voorkeur uit naar een moderne glasdeur? Of kiest u liever voor glazen binnendeuren die perfect opgaan in een industrieel interieur? In beide gevallen bieden wij een passend aanbod en maken wij iedere deur volledig op maat. Bezoek onze showroom en ontdek het gevarieerde assortiment.

Ontdek een selectie aan projecten online

Tot op heden hebben wij een groot aantal deuren van glas gerealiseerd. Of het nu gaat om mat of transparant glas, een grote schuifdeur of een standaard variant: wij staan voor u klaar. Bekijk een selectie van onze projecten online. Wellicht staat er een glasdeur tussen die u in soortgelijke versie terug wilt zien in uw woning of bedrijfspand. Glazen binnendeuren zijn dan ook onmisbaar in de moderne woning!

Kom langs in onze showroom in Weert

Benieuwd naar ons assortiment? Wij zien u graag verschijnen in onze showroom gevestigd aan de Celsiusstraat 1 in Weert. Daar helpen we u ook graag verder met persoonlijke voorkeuren. Voor telefonisch contact staan we u te woord via 0495-542463. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden omtrent een glasdeur.