Glasbedrijf nabij Eindhoven

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Naar een deskundig glasbedrijf nabij Eindhoven hoeft u niet verder meer te zoeken. Het team van Pro Glas werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven. Is er sprake van glasschade? Wij voeren reparaties snel en vakkundig voor u uit. Geef uw wensen aan ons door en ontvang een voorstel op maat voor een scherpe prijs. In regio Eindhoven zijn wij dé glaszetter die u zoekt.

Kies uit een divers productaanbod bij hét glasbedrijf in omgeving Eindhoven

Niet voor niets zijn wij nabij Eindhoven hét glasbedrijf met
meer dan 30 jaar ervaring. In deze periode zijn wij uitgegroeid tot een
welbekende naam als glaszetter. U kiest uit ons productaanbod, bestaande
uit onder meer:

- Spiegels
- Figuurglas
- Isolatieglas

- Zonwerend glas
- Glas in lood

Inzetbaar bij al uw projecten

Meerdere jaren ervaring maken van ons een bedrijf een sterke partner dat al met allerhande projecten in contact is gekomen. Interieur of exterieur, grote gebouwen of kleine woningen, we zijn als glaszetter op een flexibele manier inzetbaar in Eindhoven en omgeving. Onze monteurs kunnen u ook helpen bij gevallen van glasschade. Bij moeilijk bereikbare plaatsen kunnen wij ook onze Glasboy inzetten. Als u liever zelf het glas plaatst, dan kunt u ook een Glasboy huren.

Glaszetter nodig? Wij staan voor u klaar!

In regio Eindhoven staan wij als glasbedrijf altijd voor u klaar. Volledig flexibel naar uw wensen en specifieke verzoeken. Voor elk project bespreken wij graag met u hoe we best aan de slag gaan. Wilt u meer informatie of een afspraak vastleggen? Dan kunt u bellen naar 0495-542463.U bent ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Weert.