Glas in lood Eindhoven

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Glas in lood laat u natuurlijk maken en zetten door Pro Glas nabij Eindhoven. Deze eeuwenoude techniek is weer helemaal terug van weggeweest. Of het nu gaat om een klein raam in de gang of een grote raampartij in uw woonkamer, glas in lood is bij ons in vele varianten mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Glas in lood in verschillende kleuren voor uw woning in Eindhoven of omgeving

Wilt u een eigen ontwerp aanleveren of laat u het ontwerpen liever aan ons over? In beide gevallen bent u verzekerd van een creatief resultaat. U kiest uit verschillende kleuren en glassoorten, die u bekijkt in onze showroom in Weert. Of u nu woont in een nieuwbouwwoning of karakteristiek jaren ’30 pand, een woonhuis of appartement, in alle gevallen biedt glas in lood dé uitkomst.

Ben verzekerd van een perfecte montage

Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht en het glas in lood op maat hebben gemaakt, is het tijd om dit te monteren in uw huis in Eindhoven of omgeving. U wilt natuurlijk dat het glas mooi aansluit op uw kozijnen of deuren. Dankzij onze ruimschootse ervaring monteren onze glaszetters uw glas in lood goed en snel.

Geef uw woning een warme uitstraling

Door te kiezen voor glas in lood geeft u uw woning én het interieur in Eindhoven of omgeving een warme uitstraling. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze showroom, gelegen aan de Celsiusstraat 1 in Weert. Heeft u van tevoren vragen? Bel dan met een van onze medewerkers via 0495 – 542463.