Isolatieglas bestellen

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Isolatieglas bestellen en op maat laten maken doet u eenvoudig bij Pro Glas in Weert. Wij zijn met jarenlange ervaring het perfecte bedrijf om in te schakelen voor uw klus. Met HR+ glas (Hoog Rendement) ter beschikking, volgen wij uw isolatievoorkeuren nauwkeurig op. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken de mogelijkheden om deze te realiseren. Van ontwerpen en monteren tot reparaties, u kunt voor alles bij ons terecht. Wij garanderen al meer dan 30 jaar hoge kwaliteit!

Isolatieglas bestellen en op maat laten maken voor een scherpe prijs

Op het moment dat u isolatieglas gaat bestellen en op maat laat maken wilt u uiteraard dat dit goed gebeurt. Het toepassen van HR+ glas heeft een aantal voordelen:

- Het zorgt voor een warmtecomfort
- Het bespaart energie
- Het is milieuvriendelijk

Isolatieglas wordt vaak op maat gemaakt voor toepassing op bijvoorbeeld een balkon. Met HR+ glas kunt u heerlijk in de zon genieten, zonder dat het te warm wordt. Bovendien bent u ook nog eens beschermt tegen de effecten van de zon. Isolatieglas bestellen is daarmee de perfecte toepassing voor bijvoorbeeld uw balkon of de ramen in uw nieuwe kantoorpand. U kunt de toepassing van isolatieglas ook combineren met andere glasvarianten in ons aanbod.

Een montage volgens uw wensen

Wilt u naast het bestellen van isolatieglas ook zorgen dat alles op de juiste manier is geplaatst? Met onze ervaren glaszetters garanderen wij snelle en goede montage van uw op maat gemaakte isolatieglas of HR+ glas. Dit is ook mogelijk bij hogere ruiten, met behulp van onze mobiele kraan.

Kies voor de ervaring van een expert uit Weert

Het ontwerpen en monteren van diverse soorten glas, zoals bijvoorbeeld HR+ glas is niet voor iedereen weggelegd. Daarom garanderen we dat u goed en op maat gemaakt isolatieglas bij ons kunt bestellen. Kom gerust langs in de showroom of bel voor meer informatie naar 0495-542463.