Isolatieglas bestellen

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Isolatieglas bestellen en op maat laten maken doet u eenvoudig bij de specialist. Pro Glas is met jarenlange ervaring het perfecte bedrijf om in te schakelen voor uw klus. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken de mogelijkheden om deze te realiseren. Van ontwerpen en monteren tot reparaties, u kunt voor alles bij ons terecht. Wij garanderen al meer dan 30 jaar hoge kwaliteit.

Isolatieglas bestellen en op maat laten maken voor een scherpe prijs

Op het moment dat u isolatieglas gaat bestellen en op maat laat maken wilt u uiteraard dat dit goed gebeurd. Het toepassen van dit materiaal heeft een aantal voordelen:
- Het zorgt voor een warmtecomfort
- Bespaart energie
- Milieuvriendelijk


Isolatieglas wordt vaak op maat gemaakt voor de toepassing op een balkon. Zo kunt u heerlijk in de zon genieten, zonder dat het te warm wordt. Bovendien bent u ook nog eens beschermt tegen de effecten van de zon. Isolatieglas bestellen is dus de perfecte toepassing voor bijvoorbeeld uw balkon of de ramen in uw nieuwe kantoorpand.

Ook in te schakelen voor montage

Wilt u naast het bestellen van isolatieglas ook zorgen dat alles op de juiste manier is geplaatst? Met onze ervaren glaszetters garanderen wij snelle en goede montage van uw op maat gemaakte isolatieglas. Dit is ook mogelijk bij hogere ruiten, met behulp van een mobiele kraan.

Kies voor de ervaring van een expert

Het ontwerpen en monteren van diverse soorten glas is niet voor iedereen weggelegd. Daarom garanderen we dat u goed en, op maat gemaakt isolatieglas bij ons kunt bestellen. Kom gerust langs in de showroom of bel voor meer informatie naar 0495 – 542463.

Bezoekadres

Pro Glas
Celsiusstraat 1 
6003 DG Weert 


KvK: [13033460]

Privacyverklaring

Contactgegevens

T:  0495-542463

F:  0495 - 54 81 57

@: info@proglasweert.nl

Pro Glas: uw glashandel voor Limburg en Noord-Brabant