Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Met figuurglas, ook wel gegoten glas genoemd, krijgt u de mogelijkheid om een bepaalde sfeer te scheppen in een ruimte. Met een rijkdom aan variëteiten kan u dan ook creatief aan de slag gaan. Bij figuurglas bestaan er bovendien geen twee dezelfde. Met de jarenlange ervaring van Pro Glas in Weert bent u verzekerd van een professionele blik. Lees verder om figuurglas in al zijn toepassingen te ontdekken!

Figuurglas in al zijn vormen

Figuurglas dient zich makkelijk voor verschillende toepassingen. Zou u graag een glazen binnendeur hebben waarbij het glas kan spelen met de lichtinval? Een combinatie met isolatieglas of gelaagd glas behoort ook zeker tot de opties. Met ruim 30 jaar aan ervaring adviseren wij u over de beste en mooiste mogelijkheden.

Het moeilijke werk voor u gedaan

Bij Pro Glas in Weert maken wij het u graag makkelijk. Als we met u hebben gesproken over uw wensen, gaan we meteen aan de slag. Voor de plaatsing van figuurglas beschikken wij over de deskundigheid en het nodige materiaal. Bij moeilijke plekken of een zware glasplaat kunnen wij onze Glasboy inschakelen. Heeft het glas bij een ongelukje wat schade opgelopen? Onze monteurs zijn vaak dezelfde dag nog ter plekke.

Figuurglas in uw woning? Laat u adviseren!

Voor een extra dimensie in uw woning is figuurglas een goede keuze. Met enorm veel mogelijkheden vindt u altijd wel iets aantrekkelijks. Voor vragen of een afspraak, belt u naar 0495-542463. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar.