Kozijnloos glas

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Kozijnloos glas zorgt voor een gevoel van eenheid in uw woning of kantoorpand. Kozijnloze beglazing komt steeds vaker voor in moderne interieurs. Pro Glas uit Weert beschikt over de techniek en vakkennis om dit voor u uit te voeren. Ons ervaring team luistert graag naar uw wensen en gaat vervolgens aan de slag met de mogelijkheden. Zo maken we samen kozijnloos glas mogelijk in uw nieuwe woning of pand.

Kozijnloos glas laat u genieten van uw prachtige tuin of omgeving van uw kantoor

Kozijnloze beglazing is de perfecte manier om zo transparant mogelijk te bouwen. Dit is de droom van veel architecten. Steeds meer bedrijven passen het toe om een geheel te creëren binnen het kantoor. Door de toepassing van isolatieglas is het ideaal voor verdagerruimten, omdat u geen overlast heeft van de rest van het kantoor. De transparantie van het glas weerspiegelt ook de transparantie van uw bedrijf. Iedere ruimte in uw pand is zichtbaar. Het is dus ook een mooie manier om met kozijnloze beglazing uw idealen door te zetten in het interieur.

Laat de montage over aan de specialist uit Weert

Kozijnloos glas ziet er prachtig uit, maar de installatie is vaak een verhaal apart. Wij zijn gespecialiseerd in de montage van glas, variërend van een kleine ruit tot een complex bouwproject. Er is dus veel mogelijk. Uiteraard zorgen we dat alles mooi aansluit op elkaar. Met onze eigen ervaren glaszetters wordt ook uw project een succes.

Neem direct contact met ons op

Weet u al precies wat u van plan bent uw kozijnloze beglazing of wilt u dat wij met u meedenken? In beide gevallen nodigen we u graag uit in onze showroom in Weert. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0495 – 542463.