Ondoorzichtig glas

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Ondoorzichtig glas zorgt ervoor dat de inkijk in uw woning of ruimte vermindert. Op die manier krijgt u meer privacy zonder dat de natuurlijke lichtinval verdwijnt. De vraag naar gematteerd glas stijgt dan ook alleen maar. Bij Pro Glas in Weert bieden wij u daarom verschillende mogelijkheden om met ondoorzichtig glas uw ruimte een extraatje te geven. Lees er hier alles over!

Ondoorzichtig glas naar uw persoonlijke voorkeur

Ons breed assortiment aan producten geven u de gelegenheid om met gematteerd glas te combineren. Zo kunt u figuurglas gebruiken, waarmee uw raam een mooi reliëf krijgt. Het ondoorzichtig glas leent zich ook voor toepassingen met isolatieglas. Daarbij staan wij paraat voor zowel grote of kleine bestellingen.

Totaalservice voor uw gemak

Onze jaren aan ervaring zorgen ervoor dat we graag alle soort verzoeken aangaan. Zo plaatsen wij het ondoorzichtig glas graag voor u en is geen uitdaging voor ons te groot. Is het een groot oppervlakte aan glas of is het op een moeilijke plaats? Daarvoor schakelen we de Glasboy in, die u tevens zelf kunt huren. Als u schade opmerkt aan het gematteerd glas, kunnen wij dat vaak dezelfde dag nog voor u oplossen. Zo geniet u altijd van de privacy én lichtinval die u wenst.

Totaalservice voor uw gemak

Sinds 1988 hebben wij al vele projecten tot stand gebracht. Met die ervaring gaan wij graag elke uitdaging aan. Wij horen graag hoe u aan de slag wilt gaan met gematteerd glas. Uw visie vinden wij zeer belangrijk en wij doen er dan ook alles aan om uw ondoorzichtig glas te plaatsen zoals u dat wilt. Wilt u graag een afspraak willen maken of heeft u nog een vraag? Dan kunt u ons altijd bellen op 0495-542463.