Structurele beglazing

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Structurele beglazing geeft uw kantoor een transparante en robuuste look. Pro Glas in Weert heeft de techniek en vakkennis in huis om uw wensen tot realisatie te brengen. Deze constructie kenmerkt zich met de afwezigheid van een kozijnconstructie tussen de structurele beglazing. Op die manier geeft dit een nog transparanter geheel. Hierbij is veel mogelijk met diverse soorten glas, maar ook met de vorm. Doordat er geen kozijn nodig is, is het bijna mogelijk om het glas in bochten te plaatsen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Breng een bezoek aan de showroom en ontdek het zelf.

Prachtige vormen met de toepassing van structurele beglazing

Wilt u het maximale halen uit de toepassing van glas? Dan kiest u voor het gebruik van structurele beglazing. Met speciale ‘spinnen’ wordt het glas bijeengehouden. De samenstelling van de glaspanelen bepaalt u zelf. Zo kunt u ervoor kiezen om het buitenglas getint te maken zodat de zon niet te fel naar binnen schijnt. Door de ruimte tussen de structurele beglazing heeft u nauwelijks last van geluid in de omgeving. Het glas heeft een slanke constructie doordat het zelfdragend is. Bij de montage van dergelijk glas is het zaak dat dit met de grootste zorg gebeurd. Hiervoor vertrouwt u op de expertise van onze ervaren glaszetters.

Bekijk het uitgebreide assortiment in de showroom in Weert

Voor de mooiste kozijnen, wanden en structurele beglazingen komt u langs in de showroom in Weert. Het plaatsen van uw nieuwe glas verzorgen we binnen één dag. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op 0495 – 542463.