Glas op maat bestellen

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Het is begrijpelijk dat u verschillende soorten glas wilt bekijken, voordat u deze op maat gaat bestellen. Tegenwoordig bestaan er immers verschillende kleuren en diktes. In de showroom van Pro Glas kiest u uit een divers aanbod én voltooit het team ieder project naar wens.

Wat voor glas wilt u op maat bestellen?

In onze ruime showroom kiest u uit verschillende soorten glas, die u allemaal op maat kunt bestellen. Hierdoor weet u zeker dat er altijd een type glas aanwezig is dat perfect past in uw woning of bedrijfspand. Een aantal producten die u in ons assortiment treft:
- Hardglazen deuren
- Gehard glas
- Glas in lood

Laat uw glas door ons monteren

Wist u dat wij gebruikmaken van een mobiele kraan tijden het monteren? Hierdoor weet u zeker dat het plaatsen vlekkeloos verloopt. Dankzij de compacte afmeting kan onze kraan door deuren en smalle gangen en de rupsbanden bieden een optimale verplaatsbaarheid. Met een hijshoogte van acht meter zijn zowel grote als kleine hoogtes geen enkel probleem.

Meer dan 30 jaar ervaring

Door onze ruime ervaring weten wij als geen ander wat voor glas u het beste op maat kunt bestellen. Wij vertellen u er graag meer over in onze showroom in Weert. Heeft u voorafgaand vragen? Neem in dat geval contact met ons op via 0495 – 542463.