Glasschade? Bel Glashandel Pro Glas uit Limburg: 0495-542463

Glasschade, u zit er niet op te wachten. Een deur die te hard dichtwaait of een fiets die tegen het raam valt: een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Schakel bij schade daarom de experts van Pro Glas in. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verhelpen van glasschade weet u zeker dat uw schade op vakkundige wijze aangepakt wordt. Wij komen dezelfde dag nog langs!

Dankzij onze experts is glasschade snel verholpen


Heeft u schade aan bijvoorbeeld enkelglas of isolatieglas? Vertrouw dan op de schade-experts van Glashandel Pro Glas uit Weert, Limburg. Wij snappen maar al te goed dat u glasschade zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Onze goed opgeleide monteurs hebben veel ervaring met het snel en vakkundig herstellen van alle soorten glasschade. In de 30 jaar van het bestaan van ons bedrijf hebben we al aan vele projecten meegeholpen. Met onze ervaring in allerlei soorten glas, kunnen we vaak dezelfde dag nog bij u langskomen om de ruit te vervangen of een glasherstel. Zo geniet u binnen een korte tijd weer van prachtig glas.

Glasschade herstellen


Vlot glasherstel in regio Weert


Woont u in omgeving Weert, Budel, Someren of Roermond? Wij voeren glasreparaties uit in een straal van 25 kilometer rondom Weert. Dankzij onze service bent u er altijd van verzekerd dat wij uw glasschade binnen korte tijd verhelpen. Uw ruimte is weer veilig en comfortabel. Bel ons op het nummer 0495-542463 en plan een afspraak met onze deskundige medewerkers in. Wij staan voor u klaar!