Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Voor een stevige deur kiest u voor hardglas van Pro Glas in Weert. Dit behoort tot een van de veiligste glassoorten. Deze soort wordt toegepast bij onder andere deuren, douchecabines en werkbladen. Door een speciale behandeling is hardglas vijf keer zo sterk dan ongehard glas van dezelfde dikte. Wij staan ook voor u klaar bij de montage van het product. Hierbij zorgen we uiteraard dat het glas perfect aansluit.

De toepassing van hardglas is altijd een goed idee

Gehard glas behoort tot een van de veiligste glassoorten die op dit moment op de markt beschikbaar zijn. Het valt uiteen in kleine stukjes, in plaats van dat het scherpe stukken glas zijn. Hierdoor is hardglas perfect voor de toepassing van deuren, wanden en werkbladen. Tijdens de ontwikkeling wordt het glas tot 700 graden verhit, om vervolgens direct weer af te koelen. Als gevolg van deze behandeling ontstaat er spanning in het glas, wat het vijf keer zo sterk maakt dan ander glas. Van plan om hardglas bij ons te bestellen? Dan zorgen wij dat alles nauwkeurig op maat geleverd wordt. Alle bewerkingen gebeuren voorafgaand aan de behandeling van het glas.

Laat uw nieuwe project door professionals uit Weert monteren

Naast de productie van hardglas monteren wij het ook alles met de grootste precisie. Mocht u onverhoopt last hebben van glasschade, bel ons dan direct. Wij lossen dit direct voor u op. U bereikt ons voor vragen of het maken van een afspraak via 0495 – 542463.