Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Er zijn diverse originele manieren om interieurglas te verwerken in uw woning of bedrijfspand. Dit geeft een mooie look aan de ruimte. Zo is het bij Pro Glas mogelijk om twee ruimtes af te scheiden met behulp van een glazen schuifdeur. Dit geeft een strakke, mooie oplossing om twee ruimtes op te delen. Daarnaast maken wij ook andere projecten op uw aanvraag. Heeft u altijd al een glazen trap in uw huis gewild? Met behulp van speciaal interieurglas is dit mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Geef uw kantoor een stijlvolle toevoeging met interieurglas

Bent u op zoek naar een eyecatcher in uw kantoor? Of wilt u een strakke deur voor de vergaderkamer? Wij gaan graag met u samen aan de slag. Van het ontwerpen van uw wensen, tot de montage, ons vakkundige team staat voor u klaar. Naast het gebruik van interieurglas voor bijvoorbeeld een deur of een trap, zijn er nog diverse andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:
- Figuurglas
- Glas in lood
- Melkglas


Figuurglas geeft een mooie structuur en speelt met licht en schaduwen. Het zorgt voor ruimte en openheid. Glas in lood geeft weer een warm effect aan de ruimte. Een dergelijke stijl is perfect voor een groot raam in uw woonkamer. Het is ook een optie om voor dit interieurglas uw eigen ontwerp aan te leveren. Met de diverse glassoorten en kleuren zit er altijd iets moois voor u bij.

Voor alle mogelijkheden komt u langs in de showroom

De mogelijkheden met interieurglas zijn enorm. Kom langs in de showroom om samen te kijken naar uw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag om deze te realiseren. Loop gerust binnen aan de Celciusstraat 1 in Weert of bel naar 0495 – 542463 voor meer informatie.