Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Met een lichtstraat op maat creëert u prachtige natuurlijke licht inval. Bij Pro Glas in Weert is er veel mogelijk bij het realiseren van uw wensen. Wilt u een klein raam in het dak of het liefst de volledige lengte van het plafond voorzien van een lichtstraat op maat? Wij denken met u mee om het project samen tot een succes te maken. Zo geniet u heel de dag door van het heerlijke daglicht dat uw woning binnen straalt.

Een lichtstraal ontworpen, op maat gemaakt en gemonteerd door een specialist

Er zijn diverse redenen waarom het toepassen van een lichtstraal op maat een toevoeging is in uw woning of pand. Zo zorgt het voor veel daglicht, het geeft een ruimtelijk gevoel en het staat prachtig in uw interieur. Wij ontwerpen, vervaardigen en monteren uw lichtstraat op maat met de beste glassoorten. Zo vertrouwt u jarenlang op sterke kwaliteit. Bevorder uw woongenot of de productiviteit van uw medewerkers en schakel ons in.

Kies het totaalpakket

Het monteren van uw nieuwe lichtstraat op maat doen onze eigen glazenzetters. Mocht het een lastige plek zijn waar de lichtstraat moet komen, dan is dit geen probleem. Met behulp van een mobiele kraan komen we overal bij. U heeft gegarandeerd een snelle en goede montage. De lichtstraat op maat sluit prachtig aan op de rest van de ruimte.

Breng een bezoek aan de showroom in Weert

Wilt u een lichtstraat of ander soort glas op maat laten maken of monteren? In de showroom bekijkt u het volledige aanbod. Hier gaan wij ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bel gerust met vragen of voor het maken van een afspraak naar 0495 – 542463.