Glas in lood Roermond

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van glas in lood in Roermond of omgeving? In dat geval doet het u goed om advies in te winnen van dé glasspecialist uit Weert. Met meer dan 30 jaar ervaring weet het team van Pro Glas wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Geef uw wensen aan ons door en ontvang een voorstel op maat.

Glas in lood in verschillende designs nabij Roermond

Gaat uw voorkeur uit naar een symmetrisch of organisch ontwerp? En wilt u het ontwerp zelf aanleveren of laat u dit liever aan ons over? In beide gevallen helpen wij u verder. Onze medewerkers bespreken graag uw wensen in onze showroom en brengen deze tot leven in het glas in lood.

Montage voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en schildersbedrijven

Dankzij onze jarenlange ervaring monteren onze glaszetters moeiteloos glas voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en schildersbedrijven. Het glas in lood monteren wij in de regio van Roermond volgens de geldende NPR 3577-normen. Uiteraard sluit het glas perfect op uw kozijnen, ramen en deuren.

Ontdek de mogelijkheden in de winkel in Weert

In onze showroom nabij Roermond treft u verschillende soorten glas en kleuren voor uw glas in lood raam. Heeft u van tevoren vragen over ons aanbod en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Bel in dat geval naar 0495 – 542463.