Glasleverancier

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Pro Glas is dé glasleverancier van Weert en omgeving. Dagelijks werken wij als glascentrale aan de meest uiteenlopende projecten op zowel particulier en zakelijk gebied in regio Eindhoven, waardoor wij ieder opdracht tot een succes brengen.

Kies uit verschillende soorten glas bij de glasleverancier

In ons assortiment kiest u uit verschillende glassoorten. Hierbij kunt u denken aan onder meer figuurglas, isolatieglas, enkel glas en zonwerend glas. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over ieder type glas in onze showroom in Weert. Bij onze glascentrale ontdekt u met eigen ogen het gevarieerde aanbod dat wij voor u op maat maken in de omgeving van Eindhoven.

Laat uw glas door ons leveren én monteren

Bent u al bekend met onze Glasboy? Met behulp van deze mobiele kraan monteren wij
moeiteloos diverse soorten glas. Voor een aantrekkelijk tarief huurt u deze kraan, die bekend staat om onder meer:

- De compacte afmeting

- Een hijshoogte tot acht meter

- Het zetten van grote glasplaten tot maximaal 700 kilogram
- Optimale verplaatsbaarheid door de glasleverancier vanwege rupsbanden

In de regio Eindhoven stellen wij als glascentrale de Glasboy voor uw gebruiksgemak ter beschikking. Natuurlijk kunt u ook altijd op onze persoonlijke service rekenen.

Bezoek de glasleverancier in Noord-Limburg

In onze royale showroom in Weert staan onze medewerkers graag voor u klaar. De glascentrale is ook makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven en omgeving. Heeft u van tevoren vragen over een van onze producten, het monteren hiervan of wilt u meer informatie ontvangen? In dat geval kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0495-542463. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom of bel voor meer informatie.