Glasleverancier

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Pro Glas is dé glasleverancier in de regio van Weert. Dagelijks werken wij aan de meest uiteenlopende projecten op particulier en zakelijk gebied, waardoor wij ieder opdracht tot een succes brengen. Ontdek de mogelijkheden in onze showroom of bel voor meer informatie.

Kies uit verschillende soorten glas bij de glasleverancier

In ons assortiment kiest u uit verschillende glassoorten. Hierbij kunt u denken aan onder meer figuurglas, isolatieglas, enkel glas en zonwerend glas. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over ieder type glas in onze showroom. Hier ontdekt u met eigen ogen het gevarieerde aanbod dat wij voor u op maat maken.

Laat uw glas door ons leveren én monteren

Bent u al bekend met onze Glasboy? Met behulp van deze mobiele kraan monteren wij moeiteloos diverse soorten glas. Voor een aantrekkelijk tarief huurt u deze kraan, die bekend staat om onder meer:
- Het zetten van grote glasplaten tot maximaal 700 kilogram
- De compacte afmeting
- Optimale verplaatsbaarheid door de glasleverancier vanwege rupsbanden
- Een hijshoogte tot acht meter

Bezoek de glasleverancier in Noord-Limburg

In onze royale showroom in Weert staan onze medewerkers graag voor u klaar. Heeft u van tevoren vragen over een van onze producten, het monteren of overige vragen? In dat geval kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0495 – 542463.

Bezoekadres

Pro Glas
Celsiusstraat 1 
6003 DG Weert 


KvK: [13033460]

Privacyverklaring

Contactgegevens

T:  0495-542463

F:  0495 - 54 81 57

@: info@proglasweert.nl

Pro Glas: uw glashandel voor Limburg en Noord-Brabant