Hardglazen wand

 Snel en vakkundig uitgevoerd

 Direct hoogwaardige beglazing

Elk project naar wens 

Een hardglazen wand geeft uw kantoor of woning een prachtige look. Daarnaast is het ook nog eens een van de veiligste soorten glas die er bestaat. Bij Pro Glas in Weert produceren, monteren en repareren we alles naar uw wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom krijgt u een mooi beeld van de opties voor uw nieuwe hardglazen wand.

Een prachtige hardglazen wand is een toevoeging aan uw woning

De toepassing van glas komt steeds vaker voor in moderne interieurs. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van een hardglazen wand of deur. Dit kan ter afscheiding van ruimten of bij de aankleding van het interieur. Dit is beschikbaar voor zowel particulieren als aannemers, woningbouwverenigingen en schildersbedrijven. Zo is het ook mogelijk om het glas te voorzien van een melklaag. Dit zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om er doorheen te kijken. Ook de montage laat u door ons uitvoeren. Zo heeft u gegarandeerd een snelle en betrouwbare service.

Wij denken graag met u mee

Het toepassen van een hardglazen wand is op diverse manieren mogelijk. Dit kan als deur, afscheiding of toevoeging aan uw interieur. Gaat u verhuizen? Kom langs in de showroom of neem telefonisch contact op door te bellen naar 0495 – 542463.