glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Glasspecialist

Met meer dan 30 jaar ervaring kan Pro Glas uit Weert zich glasspecialist noemen. Onze deskundige adviseurs én ervaren glaszetters staan graag voor u klaar. En is er sprake van glasschade? In een straal van 25 kilometer rondom onze showroom verzorgen wij graag reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek uw wensen.

Glashandel Limburg

Maak kennis met de producten van de glasspecialist

Voor wat voor product u ook kiest, u bent bij ons altijd verzekerd van maatwerk. Ga voor een ruimtelijk effect in huis met een glazen deur, maak een ruimte optisch groter met een lange spiegel of vergroot de veiligheid met gehard glas. Als glasspecialist geven we u graag meer informatie over wat voor glas het meest geschikt voor uw woning of bedrijfspand is.

Wij monteren ieder type glas

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een van onze producten, wilt u dat uw bestelling met de grootste zorg wordt gemonteerd. Daarom hebben wij enkel ervaren glaszetters in dienst, die snel én professioneel een goede montage verzorgen volgens de geldende NPR 3577-normen.

Isolatieglas
zonwerend glas

Laat het zware werk over aan de Glasboy

Tijdens het monteren gebruiken de glasspecialisten de Glasboy. Deze mobiele kraan is probleemloos inzetbaar voor grote glasplaten tot maximaal 700 kilogram. Wilt u meer weten over het monteren of ons aanbod? Bezoek onze winkel of bel voor vragen naar 0495 – 542463.

 

Relevante pagina's

Glasleverancier | Hardglas | Hardglazen deuren

Neem contact op voor meer informatie