glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Glas in lood Roermond

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van glas in lood in Roermond of omgeving? In dat geval doet het u goed om advies in te winnen van dé glasspecialist uit Weert. Met meer dan 30 jaar ervaring weet het team van Pro Glas wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Geef uw wensen aan ons door en ontvang een voorstel op maat.

Glashandel Limburg

Glas in lood in verschillende designs nabij Roermond

Gaat uw voorkeur uit naar een symmetrisch of organisch ontwerp? En wilt u het ontwerp zelf aanleveren of laat u dit liever aan ons over? In beide gevallen helpen wij u verder. Onze medewerkers bespreken graag uw wensen in onze showroom en brengen deze tot leven in het glas in lood.

Montage voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en schildersbedrijven

Dankzij onze jarenlange ervaring monteren onze glaszetters moeiteloos glas voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en schildersbedrijven. Het glas in lood monteren wij in de regio van Roermond volgens de geldende NPR 3577-normen. Uiteraard sluit het glas perfect op uw kozijnen, ramen en deuren.

Isolatieglas
zonwerend glas

Ontdek de mogelijkheden in de winkel in Weert

In onze showroom nabij Roermond treft u verschillende soorten glas en kleuren voor uw glas in lood raam. Heeft u van tevoren vragen over ons aanbod en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Bel in dat geval naar 0495 – 542463.

 

Relevante pagina's

Glas in lood weert | Glas op maat bestellen | Glas op maat eindhoven

Neem contact op voor meer informatie