glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Glas bedrijf

Naar een glas bedrijf hoeft u niet verder meer te zoeken. Het team van Pro Glas werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven. Is er sprake van glasschade? Wij voeren reparaties snel en vakkundig voor u uit. Geef uw wensen aan ons door en ontvang een voorstel op maat voor een scherpe prijs.

Glashandel Limburg

Kies uit een divers productaanbod bij hét glas bedrijf

Niet voor niets zijn wij hét glas bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. In deze periode zijn wij uitgegroeid tot een welbekende naam in de glasbranche. U kiest uit een divers productaanbod, bestaande uit onder meer:

  • Figuurglas
  • Isolatieglas
  • Spiegels
  • Zonwerend glas

Uw glasschade is dankzij ons snel verholpen

Of het nu gaat om kleine of grote schade, in beide gevallen wilt u snel geholpen worden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom wordt schade aan uw glas door ons bedrijf in veel gevallen dezelfde dag nog hersteld. Onze goed opgeleide monteurs voeren de reparaties in een straal van 25 kilometer rondom Weert uit.

Isolatieglas
zonwerend glas

Huur een kraan met machinist

Aannemers, woningbouwverenigingen, schildersbedrijven en particulieren kunnen bij ons een kraan met machinist huren. Dé uitkomst als u glas op grote hoogte of op een moeilijk bereikbare plaats wenst. Voor vragen over de montage van het glas door ons bedrijf of overige vragen staan wij u graag te woord via 0495 – 542463.

 

Relevante pagina's

Glas in lood eindhoven | Glas in lood roermond | Glas in lood weert

Neem contact op voor meer informatie