glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Daklicht

Ramen voor daklicht zijn in verschillende maten mogelijk bij Pro Glas. Ons team vervaardigt én monteert iedere vorm van dak glas. Benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Kom langs in de showroom of informeer telefonisch naar ons volledige productaanbod.

 

Zonwerend glas voor daklicht

Er zijn veel voordelen verbonden aan zonwerend glas voor daklicht. Door de neutrale coatings zijn de ruiten uitstekend geschikt voor serres, dakbeglazingen en grote glaspartijen. Onze neutrale zonwerende beglazing heeft een LTA-waarde van 70%, dat bijna gelijk staat aan HR++ glas met 76% isolatie. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van daklicht.

Glashandel Limburg

Bekijk onze gerealiseerde projecten met dak glas online

Tot op heden hebben wij diverse projecten op het gebied van dakbeglazing gerealiseerd. Of het nu gaat om een groot of klein project, een project voor de particulier of voor een aannemersbedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring en een team van ervaren glaszetters gaan wij graag aan de slag met ieder soort opdracht. Bekijk onze gerealiseerde projecten met dakbeglazing online en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Wij repareren verschillende vormen van glasschade

Is er schade ontstaan aan uw dakbeglazing? Geen probleem! In een straal van 25 kilometer rondom Weert repareren wij verschillende vormen van glasschade. Wij komen dezelfde dag nog langs om de schade voor u te herstellen.

Isolatieglas
zonwerend glas

Ontvang advies op maat in de winkel

Naar wat voor vorm van daklicht gaat uw voorkeur uit? Heeft u vragen over de montage van dak glas of overige vragen? In alle gevallen staan we u graag te woord in onze winkel. Voor telefonisch contact met een van onze medewerkers bereikt u ons via 0495 – 542463.

 

Relevante pagina's

Gelaagd glas | Glas bedrijf | Glas in lood eindhoven

Neem contact op voor meer informatie