glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Glasdeur

Steeds vaker siert een glasdeur het interieur. En dat is niet zo vreemd. Een glasdeur geeft een ruimtelijk effect aan uw interieur, het kan dienen als binnen-, buiten- of schuifdeur. En daarnaast zijn de deuren van Pro Glas tijdloos, gemakkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in elk gewenst design. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij geven u er graag meer informatie over in de showroom in Weert.

Glashandel Limburg

Een glasdeur voor ieder interieur

Bent u verhuisd naar een nieuwbouwwoning en gaat uw voorkeur uit naar een moderne glasdeur? Of kiest u liever voor een model dat perfect opgaat in een industrieel interieur? In beide gevallen bieden wij een passend aanbod en maken wij iedere deur volledig op maat. Bezoek onze showroom en ontdek het gevarieerde assortiment.

Ontdek een selectie projecten online

Tot op heden hebben wij diverse deuren van glas gerealiseerd. Of het nu gaat om mat of transparant glas, een grote schuifdeur of een standaard variant, bekijk een selectie van onze projecten online. Wellicht staat er een project tussen die u in soortgelijke versie terug wilt zien in uw woning of bedrijfspand.

Isolatieglas
zonwerend glas

Kom langs in onze showroom in Weert

Benieuwd naar ons assortiment? Wij zien u graag verschijnen in onze showroom gevestigd aan de Celsiusstraat 1 in Weert. Voor telefonisch contact staan we u te woord via 0495 – 542463. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden omtrent een glasdeur.

 

Relevante pagina's

Glasplaat bestellen | Glasspecialist | Glasleverancier

Neem contact op voor meer informatie