glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Zonwerend glas

Pas zonwerend glas van de specialist toe in uw serre, dakbeglazingen of grote glaspartijen. Bij Pro Glas hebben we veel mogelijkheden voor u. Het gebruik van zonwerend glas is de laatste jaren enorm toegenomen. Vreemd is dit niet, want het materiaal is uitstekend geschikt voor verschillende toepassingen. Ook laat het voldoende licht door, maar wordt het niet té warm in de ruimte waar het zich bevindt. Bovendien is het mogelijk om het zonwerende glas te voorzien van een kleur of spiegeling. Alle opties bespreken we graag met u in onze showroom in Weert.

Glashandel Limburg

Met zonwerend glas geniet u heerlijk in de zon zonder dat het te warm wordt

Bent u van plan om een serre aan uw huis te bouwen? Of heeft u een hoog dak wat u graag wilt voorzien van een raam? Dan is de toepassing van ons zonwerende glas zeker een goed idee. Onze neutrale beglazing laat 70% van het licht door. Daarnaast bereikt maar 40% van de warmte op uw raam ook daadwerkelijk de ruimte. Het overige percentage wordt gereflecteerd of geabsorbeerd. Op die manier geniet u heerlijk in de zon.

Neem contact op voor de montage

Wij helpen u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van uw glasproject. Voor inspiratie bekijkt u de projecten die wij al eerder hebben afgerond. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 0495 – 542463 of kom langs in de showroom in Weert.

 

Relevante pagina's

Daklicht | Gelaagd glas | Glas bedrijf

Isolatieglas

Neem contact op voor meer informatie