glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Glas in lood Weert

Het grote voordeel van glas in lood bij Pro Glas uit Weert, is dat u zo creatief kunt zijn als u zelf wilt. Heeft u een eigen ontwerp in gedachten of laat u dit liever aan ons over? En wilt u een groot of klein ontwerp in uw interieur? Dankzij ons maatwerk zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Bezoek onze showroom en ontdek de kleuren en glassoorten die op uw wensen aansluiten.

Glashandel Limburg

Glas in lood uit Weert van hoogstaande kwaliteit

Door onze ruimschootse ervaring van tientallen jaren, hebben wij een divers assortiment opgebouwd aan glassoorten van hoogstaande kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor fraai figuurglas, vergroot de veiligheid van gehard glas of combineer verschillende glassoorten. Wij adviseren u graag in de showroom in Weert over de beste mogelijke oplossing voor glas in lood in uw woning of bedrijfspand.

U wordt volledig ontzorgd tijdens de montage

Naast dat wij glas in lood voor u op maat maken, verzorgen wij ook graag de montage hiervan. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een bestaande woning, onze ervaren glaszetters plaatsen glas voor particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen en schildersbedrijven. Uiteraard laten we na de werkzaamheden alles netjes achter en nemen we het oude glas mee retour.

Isolatieglas
zonwerend glas

Ontvang een vrijblijvende offerte

Benieuwd wat glas in lood uit onze winkel uit Weert kost? Ontvang een vrijblijvende offerte door te bellen naar 0495 – 542463, of bezoek onze winkel. Wij zijn gevestigd aan de Celsiusstraat 1.

 

Relevante pagina's

Glas op maat bestellen | Glas op maat eindhoven | Glasdeur

Neem contact op voor meer informatie