glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestaat uit twee of meer glasbladen en laat u bij Pro Glas op maat maken. Het materiaal is zeer geliefd bij winkels, banken en woningen vanwege de inbraak vertragende, kogelwerende en letselwerende eigenschappen. Wij vertellen u graag over alle toepassingsvormen als u contact met ons opneemt. Wat voor project staat er bij u op de planning?

Glashandel Limburg

Waar kan gelaagd glas voor gebruikt worden?

Doordat wij gelaagd glas op maat maken zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Niet alleen is het materiaal uitermate geschikt voor ramen, wij monteren het glas ook als balkonbeglazing, dakbeglazing, vloeren of traptreden. Onze glaszetters voltooien elk project naar uw wens, en dat voor een mooie prijs. Doordat wij dagelijks aan de meest uiteenlopende opdrachten voor particulieren, aannemers, schildersbedrijven en woningstichtingen werken, brengen wij ook uw project tot een succesvol resultaat.

Wij verzorgen de montage voor grote én kleine projecten

Heeft u een complex bouwproject of wilt u ruiten in uw woning vervangen? In beide gevallen verzorgen wij de glasmontage, nadat we gelaagd glas voor u op maat hebben gemaakt. Dankzij onze ervaren glaszetters en een mobiele kraan verzorgen wij iedere montage snel én professioneel volgens de geldende NPR 3577-normen.

Isolatieglas
zonwerend glas

Stel uw vragen telefonisch of in onze ruime winkel

We zorgen er altijd voor dat het glas mooi aansluit op de kozijnen, ramen en deuren. Wilt u meer weten over gelaagd glas, voordat u dit op maat laat maken of heeft u overige vragen? Wij voorzien u graag van meer informatie als u belt naar 0495 – 542463

 

Relevante pagina's

Glas bedrijf | Glas in lood eindhoven | Glas in lood roermond

Neem contact op voor meer informatie