glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Hardglazen deuren

Bent u van plan om hardglazen deuren in uw woning of kantoor te plaatsen? Dan doet u er goed aan om de expertise van Pro Glas in te schakelen. Wij ontwerpen, maken en installeren de hardglazen deuren zonder moeite voor u. Heeft u specifieke wensen? Kom langs in onze showroom en bekijk het aanbod. Uiteraard is het dan ook mogelijk om met ons in gesprek te gaan.

Glashandel Limburg

Prachtige hardglazen deuren zorgen voor een stijlvolle toevoeging

Heeft u een mooi kantoor waar u deuren voor zoekt? Of wilt u een mooie afscheiding voor in uw woning? Dan is de toepassing van hardglazen deuren de uitstekende oplossing. Het gebruik van dit product heeft een aantal voordelen:

  • Het geeft een tijdloze sfeer
  • Het is gemakkelijk in onderhoud
  • Het is verkrijgbaar in elk gewenst design

Het geharde glas is blootgesteld aan een temperatuur van 700 graden Celcius. Vervolgens is het direct afgekoeld, wat een reactie in het glas veroorzaakt. Dit zorgt ervoor dat het vijf keer zo sterk is dan ongehard glas. Bij de hardglazen deuren is de toepassing van melkglas mogelijk. Zo kan niemand er doorheen kijken.

Isolatieglas
zonwerend glas

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in de showroom

Het gebruik van hardglazen deuren is mogelijk als binnen-, buiten- en schuifdeur. Dit zorgt voor een hoop opties. Laat alles eenvoudig door ons monteren. Dan weet u zeker dat uw hardglazen deuren perfect aansluiten. Benieuwd wat er voor uw woning of pand mogelijk is? Bel gerust met vragen of voor het maken van een afspraak naar 0495 – 542463.

 

Relevante pagina's

Hardglazen wand | Interieurglas | Isolatieglas bestellen

Neem contact op voor meer informatie