glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Isolatieglas bestellen

Isolatieglas bestellen en op maat laten maken doet u eenvoudig bij de specialist. Pro Glas is met jarenlange ervaring het perfecte bedrijf om in te schakelen voor uw klus. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken de mogelijkheden om deze te realiseren. Van ontwerpen en monteren tot reparaties, u kunt voor alles bij ons terecht. Wij garanderen al meer dan 30 jaar hoge kwaliteit.

Glashandel Limburg

Isolatieglas bestellen en op maat laten maken voor een scherpe prijs

Op het moment dat u isolatieglas gaat bestellen en op maat laat maken wilt u uiteraard dat dit goed gebeurd. Het toepassen van dit materiaal heeft een aantal voordelen:

  • Het zorgt voor een warmtecomfort
  • Bespaart energie
  • Milieuvriendelijk

Isolatieglas wordt vaak op maat gemaakt voor de toepassing op een balkon. Zo kunt u heerlijk in de zon genieten, zonder dat het te warm wordt. Bovendien bent u ook nog eens beschermt tegen de effecten van de zon. Isolatieglas bestellen is dus de perfecte toepassing voor bijvoorbeeld uw balkon of de ramen in uw nieuwe kantoorpand. 

Ook in te schakelen voor montage

Wilt u naast het bestellen van isolatieglas ook zorgen dat alles op de juiste manier is geplaatst? Met onze ervaren glaszetters garanderen wij snelle en goede montage van uw op maat gemaakte isolatieglas. Dit is ook mogelijk bij hogere ruiten, met behulp van een mobiele kraan.

Isolatieglas
zonwerend glas

Kies voor de ervaring van een expert

Het ontwerpen en monteren van diverse soorten glas is niet voor iedereen weggelegd. Daarom garanderen we dat u goed en, op maat gemaakt isolatieglas bij ons kunt bestellen. Kom gerust langs in de showroom of bel voor meer informatie naar 0495 – 542463.

 

Relevante pagina's

Kozijnloos glas | Lichtstraat | Structurele beglazing

Neem contact op voor meer informatie