glasboy; kraanverhuur, figuurglas; gelaagd glas; gehard glas; zonwerend glas

Wilt u isolatieglas bestellen, zonwerend glas laten monteren of schade aan uw ruit snel laten repareren?

Neem contact op

Meer dan 30 jaar ervaring

Showroom in Weert

Voor particuliere en zakelijke klanten

Ventilatierooster

Het toepassen van een ventilatierooster is bevorderlijk voor uw gezondheid en van de woning. Roken, het aanzetten van de verwarmingen en koken zorgen voor vocht en geurtjes in uw huis. Bij Pro Glas beschikken we over ventilatieroosters die op een natuurlijke wijze de luchtverversing verzorgen. Bovendien zijn de systemen inbraakveilig en komt er geen regen doorheen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Glashandel Limburg

Kies voor een ventilatierooster en bevorder uw gezondheid

De toepassing van een ventilatierooster is een eenvoudige oplossing voor de luchtverversing in uw woning. Het is noodzakelijk om uw huis goed te ventileren. U bent hier veel en kleine activiteiten zoals roken of koken veroorzaken vervelende geurtjes en vervuiling. Wij installeren het ventilatierooster eenvoudig in uw kozijn. Het heeft een subtiele afwerking waardoor het nauwelijks opvalt. Daarnaast zorgt het ventilatierooster gelijktijdig voor geluidsdemping. Onze ervaren glaszetters installeren uw nieuwe ventilatierooster met de grootste precisie.

Maak direct een afspraak

Wilt u graag een ventilatierooster toepassen in uw kozijn? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Hiervoor komt u langs in de showroom of neemt u telefonisch contact op via 0495 – 542463. U hoeft van tevoren geen afspraak te maken om langs te komen.

 

Relevante pagina's

Zonwerend glas | Daklicht | Gelaagd glas

Isolatieglas

Neem contact op voor meer informatie