Glashandel Weert; Glashandel Limburg; isolatieglas; glasmontage; glasschade;

Het laatste nieuws van Glashandel Pro Glas uit Limburg

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van Glashandel Pro Glas uit Weert (Limburg) over onder meer nieuwe producten, aanbiedingen en tips voor het energiezuiniger maken van uw woning.

Wie jarig is trakteert!

Dit jaar bestaan we 30 jaar. Dat is natuurlijk een geweldige prestatie. En dit willen wij graag met jullie delen! We hebben een leuke winactie op onze facebook pagina. Je hoeft alleen maar:

- onze facebookpagina te like...
- het bericht te delen (vergeet het niet op openbaar te zetten)
- en ons te feliciteren, door een opmerking te plaatsen bij het bericht

En je maakt kans op een 7-gangen All in menu Marell Excellent voor 2 personen bij Michelinster Restaurant Bretelli te Weert.

1 juni verloten wij het diner. Is dat nou geen leuk feestje!

 

Bouwvak 23 juli 2018 t/m 17 augustus 2018

In verband met de bouwvak vakantie zijn wij gesloten van maandag 23 juli tot en met vrijdag 17 augustus. Vanaf maandag 20 augustus staat ons team weer voor u klaar.

Dakbeglazing

Wilt u graag extra licht in uw woonhuis. Een daklicht is een mooie oplossing. En vooral als u voor een dakbeglazing kiest van Proglas B.V. Wij kunnen u een mooi en strak geheel aanbieden. Zowel met isolatieglas als enkel gelaagd/gehard voor in een overkapping. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Aanbouw nieuwe garage

In samenwerking met Timmerbedrijf Stultjens, aanbouw van de garage doormiddel van een HSB wand, in combinatie met Eternit beplating en kozijnloze structurele beglazing. Zo creëert men een mooi en strak geheel.