Glashandel Weert; Glashandel Limburg; isolatieglas; glasmontage; glasschade;

Het laatste nieuws van Glashandel Pro Glas uit Limburg

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van Glashandel Pro Glas uit Weert (Limburg) over onder meer nieuwe producten, aanbiedingen en tips voor het energiezuiniger maken van uw woning.

22 mei 2017 Slim Verbouwen informatiemarkt

Op 22 mei 2017 nemen wij deel aan de Slim Verbouwen informatiemarkt georganiseerd door  Rabobank Weerterland en Cranendonck.
Van 16.00 tot 22.00 uur kunt u onze stand bezoeken in het Rabobank gebouw aan de Kasteelsingel 2 te Weert....

Indien u zich van tevoren aanmeldt, via deze link, ontvangt u een leuke attentie van de Rabobank. Maar gewoon even binnenlopen kan ook.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/weerterland-en-cranendonck/22-mei-informatiemarkt-slim-verbouwen/

Nieuwe subsidieregeling voor (glas)isolatie bekend!

Nieuwe subsidieregeling voor (glas)isolatie bekend!

Goed nieuws voor woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaars (VvE): Vanaf 15 september kom je namelijk in aanmerking voor subsidie voor energiebesparende maatregelen!

Wanneer treedt de subsidieregeling in werking?...
Van 15 september 2016 tot 1 januari 2018 kun je subsidie aanvragen.

Wanneer kom je in aanmerking?
Je komt als eigenaar-bewoner of VvE in aanmerking voor de subsidieregeling als je ten minste twee van de volgende vijf isolatiemaatregelen treft:

• Isolerend / hoogrendementsglas (HR glas) met U-waarde ≤ 1,2 W/m2K
• Dakisolatie met Rd-waarde ≥ 3,5 m2K/W
• Gevelisolatie met Rd-waarde ≥ 3,5 m2K/W
• Bodem- en/of vloerisolatie met Rd-waarde ≥ 3,5 m2K/W
• Spouwmuurisolatie met Rd-waarde ≥ 1,1 m2K/W

Voldoe je aan ten minste twee energiebesparende maatregelen op basis van bovenstaande criteria? Dan kom je in aanmerking voor subsidie voor een of meer aanvullende energiebesparende maatregelen, zoals isolerende kozijnen met een maximale U-waarde van 1,5 W/m2K. (bij het gebruik van triple glas)

Meer informatie?
Op deze websites www.rvo.nl en www.energiesubsidiewijzer.nl vind je meer informatie over de regeling en wordt er in detail beschreven hoe de subsidieregeling werkt en wat de bepalingen zijn.

Bouwvak 8 augustus 2016 t/m 26 augustus 2016

In verband met de bouwvak vakantie zijn wij gesloten van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. Vanaf maandag 29 augustus staat ons team weer voor u klaar.

Aanbouw nieuwe garage

In samenwerking met Timmerbedrijf Stultjens, aanbouw van de garage doormiddel van een HSB wand, in combinatie met Eternit beplating en kozijnloze structurele beglazing. Zo creëert men een mooi en strak geheel.